Selamat datang ke Portal Rasmi Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah

     COVID-19  Malaysia.gov energy Sabah.gov  LINKED IN LinkedIn

Portal Rasmi Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah

5A - Accessible by Anyone, Anytime, Anywhere and by Any device
Penafian dan Terma Penggunaan
Semua data dipaparkan adalah betul pada masa ianya dipaparkan. Sebarang perubahan dan kemaskini akan diadakan secara dalam masa nyata atau 'real time'. Data yang diperolehi telah dianalisis dan disorotkan berdasarkan input yang telah dikemukakan. Penggunaan senarai ini adalah sebagai rujukan sahaja.

Bagi pautan-pautan yang disenaraikan, semua pautan adalah sah pada masa ianya dipaparkan dan sesetengah pautan mungkin memerlukan akses intranet atau tahap keselamatan tertentu untuk diakses bagi capaian pegawai tertentu sahaja. Bagi sesetengah sistem yang sensitif dan terhad, pautan tidak dipaparkan untuk tujuan keselamatan dan perlindungan akses.

Pengemaskinian
Kementerian atau agensi yang mempunyai kemaskini terkini mengenai sistem sedia ada, pembangunan baharu atau menaik taraf sistem sedia ada yang telah disenaraikan, tidak tersenarai atau ingin disenaraikan dalam senarai ini boleh menghubungi pegawai berikut untuk penyenaraian:

Afendy bin Suraip
Penolong Setiausaha
Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah
Alamat E-Mel: Afendy.Suraip[a]sabah.gov.my
Slide
YB Datuk Seri Panglima Sr. Haji Safar bin Untong, JP
Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah

"Pengurangan karenah birokrasi dalam sistem dan prosedur kerja yang lama melalui pendigitalan perkhidmatan kerajaan akan membantu usaha membanteras rasuah, meningkatkan kecekapan serta menggalakkan perubahan sikap penjawat awam"

Bingkisan Integriti
sabah crest faviconPejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah
Aras 28, Blok A, Menara Kinabalu,
88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Talian: 088-369900 088-369901
Faksimili: 088-211016
Navigasi Google Maps