Selamat datang ke Portal Rasmi Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah

     COVID-19  Malaysia.gov energy Sabah.gov  LINKED IN LinkedIn

Inisiatif Governans, Integriti dan Antirasuah (GIA)

Kerajaan Negeri Sabah

Mesyuarat Penambahbaikkan Sistem i-Adu versi 2.0

Kota Kinabalu –  Mesyuarat Penambahbaikkan Sistem i-Adu versi 2.0

Bahagian Integriti dan Governans Negeri Sabah telah mengadakan mesyuarat Penambahbaikkan Sistem i-Adu versi 2.0 bersama Jabatan Perkhidmatan Komputer Negeri Sabah, JPKN bertempat di bilik mesyuarat aras 28, Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri pada 27 jun lalu.

Tujuan mesyuarat diadakan adalah untuk mendapatkan perkembangan terkini berhubung penambahbaikan sistem i-Adu selaras dengan beberapa siri perbincangan yang telah diadakan sebelum ini.
Pihak JPKN memaklumkan, beberapa ciri dan fungsi baharu yang lebih mesra pengguna akan ditambahbaik ke dalam Sistem i-Adu versi 2.0.

Hadir sama, Puan Dayang Noorashikhin bintu Zulkefli, Ketua Bahagian Integriti dan Governans Negeri Sabah, Pejabat SKN, Tuan Mohd Jamri bin Ag Damit, Penolong Setiausaha Kanan I, BIGoNS PKSN, Puan Shariffah Aznoor binti Jap , Penolong Setiausaha Kanan II, BIGoNS PSKN, Puan Norfaizah binti Amir, Penolong Setiusaha Kanan III, BIGoNS PSKN, Tuan Mohd Asril bin Sharil, Penolong Setiausaha Kanan IV, BIGoNS PSKN, Tuan Darius Anthony Joiwin, Pegawai JPKN, Tuan Mohd Fauzee bin Mohd Harith, Penolong Pegawai Tadbir, BIGoNS PSKN, dan Puan Aziema Abdul Rahman, pegawai JPKN.
Slide
YB Datuk Seri Panglima Sr. Haji Safar bin Untong, JP
Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah

"Pengurangan karenah birokrasi dalam sistem dan prosedur kerja yang lama melalui pendigitalan perkhidmatan kerajaan akan membantu usaha membanteras rasuah, meningkatkan kecekapan serta menggalakkan perubahan sikap penjawat awam"

Bingkisan Integriti
sabah crest faviconPejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah
Aras 28, Blok A, Menara Kinabalu,
88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Talian: 088-369900 088-369901
Faksimili: 088-211016
Navigasi Google Maps